Onderstaande voorwaarden zijn van toepassing op alle online en fysieke opleidingen die worden georganiseerd door en bij 

Pixie Nails 
Palmendreef 18 
9040 St Amandsberg 

BE 08489 355 85

  1. De opleiding kan enkel doorgaan bij minimum 2 inschrijvingen per datum. In alle andere gevallen zal de cursus geannuleerd worden en krijgt de cursist het betaalde lesgeld terug. 
  2. De cursist kan navragen bij Pixie Nails om een voorschot op het lesgeld te betalen ipv de volledig hoofdsom. Het voorschot bedraagt minimum 50% van de hoofdsom. Alle lesgelden moeten voldaan zijn vóór de start van de fysieke lessen. 
  3. Betaalde voorschotten of lesgelden worden niet terug betaald aangezien wij jouw plaats reserveren. In geval van annulatie door de cursist wordt in samenspraak met Pixie Nails naar een oplossing gezocht door de beschikbare plaats in de cursus opnieuw aan te bieden via sociale media en alle andere mogelijke kanalen. De cursist staat zelf ook in voor het zoeken van een nieuwe cursist die de plaats kan innemen. 
  4. Deze voorwaarden zijn een aanvulling op onze algemene voorwaarden, die van toepassing zijn in alle andere gevallen. 

Hey hey! Leuk dat jij een afspraak wil maken bij Pixie Nails. Momenteel gaan wij door een drukke periode waardoor er in de agenda helaas geen ruimte is voor nieuwe klanten. Eventuele vrije plaatsen worden steeds bekend gemaakt via onze instagram stories. Een tip om niks te missen? Ga naar de ‘alarmbel 🔔’ rechts bovenaan op de instagram pagina van Pixie Nails en vink ‘verhalen’ aan.
Dank je wel voor jouw interesse in onze diensten en misschien tot binnenkort!
Veel liefs,
Sophie