Brush 'n Color Crazy Straws!

Gepost op 15 mei 2019

Brush 'n Color Crazy Straws!
 
Hey babes! 
 
Een nieuwe collectie Brush 'n color van Abstract vraagt om een blogpost.
Leuk dat je even de tijd neemt hiervoor. You will thank me later! ;) 
 
Om te beginnen deel ik graag wat inside information met jullie. Als distributeur krijgen wij zo ongeveer een 2-tal weken voor de release van een nieuw product een aantal foto's doorgestuurd. Nadien volgt een e-mail met uitleg en vanaf dan kunnen we bestellingen doorgeven zodat we op de officiële lanceer datum alles op jullie kunnen loslaten. En oh boy, wat is dat tot nu toe al een avontuur geweest voor mij. Een stoeltje op de eerste rij bij elke première. Je kan het bijna vergelijken met een ritje in Disneyland op mijn favoriete attractie 'It's a Small World'. En nee, daar schaam ik mij absoluut NIET voor! :-) 
 
Met dat zomers gevoel in het achterhoofd, neem ik jullie graag mee naar de voorstelling van de nieuwste Brush 'n Color collectie: Crazy Straws! 
 
 
Van zodra de zon terug in ons kleine landje is, smelt de winter weg. En hoe gezellig die ook kan zijn, laat die zomer maar net iets langer duren! Mensen zijn gelukkig, dagen duren langer en er is KLEUR! Hoewel ik een absolute fan ben van zwart, kan ik niet ontkennen dat mooi weer toch vraag naar een draai aan het 'Rad van Kleuren'. Neon tinten worden dan zowel bij mij als bij mijn klanten als eerste gekozen. Ze staan mooi bij elk huidtype en geloof me vrij, iedereen krijgt er complimenten op! 
 
Met namen als Moo-Juice, Smooth Criminal, Shake-adelic & Brain Freeze zie ik mezelf in de zon liggen op een festival met hoog Marry Poppins gehalte, een milkshake in de hand en die beroemde klassieker van MJ op de achtergrond. Volledig relax, geen zorgen en dansende pinguïns all over the place ;) 
 
 
   
 
Zeg nu eerlijk, prachtig toch? Kleuren die SOWIESO een hit zijn in het salon. En easy to ombré! Kijk maar naar de foto's van onze Abstract distributeurs Nathalie Nails (Insta: nathalies_nails_) & Elvira Loots (Insta: elvira.maria_): 
 
 
    
 
Dank je wel om even mee weg te dromen in mijn zomerse sfeer :-) ! Ik hoop dat jullie een mooie vakantie tegemoet gaan ergens de komende maanden. DE reden voor een nieuw kleurtje op je nagels ;) 
Tot binnenkort!
XX Sophie 
Crazy Straws collectie: 54,95 eur (excl BTW) 
aparte kleurtjes: 14,95 eur (excl BTW) 

Meer posts

0 reacties

Schrijf een reactie

Alle blogreacties worden gecontroleerd voordat ze worden gepubliceerd