Mijn huidanalyse @ Make Over Studio!

Gepost op 11 mei 2019

Mijn huidanalyse @ Make Over Studio!
 
Sinds een paar maanden heb ik last van onzuiverheden op mijn gezicht. Omdat ik daar sinds mijn puberteit van gespaard ben gebleven, en ik nu toch een 30-plusser ben, vond ik dat het tijd werd om professionele hulp in te schakelen! Verwennerij mocht daar ook wel bij, dus nam ik contact op met Esther Jacobs van Make Over Studio voor een huidanalyse met aangepaste gelaatsverzorging.
 
Hoe kom ik erbij om helemaal naar Brasschaat te rijden voor een gelaatsverzorging? De perfectionniste in mij vertrouwt niet zomaar iedereen. Schoonheidsinstituten vind je genoeg, maar echte vakmensen die gepassioneerd zijn door hun werk zijn zeldzaam. Ik had het geluk zo iemand te ontmoeten tijdens een opleiding make-up die ik een aantal jaren geleden heb gevolgd bij MUD Studio Gent. Esther leerde me toen alle basistechnieken en ik bleef haar avonturen volgen op facebook en instagram. Een aantal maanden geleden opende ze een gloednieuwe studio en ik wist onmiddellijk: Daar moet ik naartoe! 
 
Na een warme ontvangst met een gemberthee erbij, mocht ik een kennismakingsformulier invullen. Eventuele allergieën, mijn job, welke producten ik gebruik, etc.. Aan de hand hiervan werd door Esther al een kleine analyse gemaakt van de huidige toestand van mijn huid en wat de oorzaak zou kunnen zijn van mijn onzuiverheden. 
 
 
Strike a pose, it's picture time! :-) De uiteindelijke uitslag werd bepaald door een kleine computer. Een foto van mijn gezicht in voor- en zijaanzicht en een aantal staaltjes onthullen al mijn geheimen. Schade door de zon, roodheden, onzuiverheden en OH ja.. rimpels. Al blijf ik van die laatste nog heel even gespaard. Met dank aan goede genen en grote zonnebrillen ;) ! 
 
Conclusie: Mijn probleem is hoogstwaarschijnlijk te wijten aan hormonen, al heb ik ook een gebrek aan vocht in mijn huid en moet ik een zonnefactor van minstens 30 toevoegen aan mijn dagelijkse verzorging. 
 
We kennen de oorzaak en we weten wat er moet veranderen. Over naar de behandeling! Een relaxerende gelaatsverzorging en een kennismaking met hydrabrasie. Hierbij wordt met een diamant polisher over de huid bewogen, samen met een vacuüm druk die ervoor zorgt dat de huid dicht tegen de kop van het toestel blijft. Dode huidcellen worden hierbij verwijderd en in het toestel gezogen. Een zalig en vooral proper gevoel! Verder wordt de verzorging afgewerkt met producten die specifiek afgestemd zijn op mijn huid, met als afsluiter een kleimasker. 
 
 
      
  
Ik kreeg van Esther ook een uitgebreid stappenplan mee naar huis waarmee ik mijn behandeling zelf verder kan zetten. Producten aankopen is uiteraard niet verplicht, maar resultaat vraagt een kleine investering. Ik nam met plezier alles mee zodat ik thuis ook mijn huid kan geven wat ze nodig heeft. 
Toeval of niet: de dag na mijn afspraak kreeg ik van verschillende klanten complimenten over 'hoe goed ik eruit zag' en 'hoe ik straalde'. En dat allemaal zonder make-up :-) 
 
Je kan bij make-over studio terecht voor verzorgingen maar ook voor make-up, workshops, wimper-en wenkbrauw styling en totale make-overs! 
 
  
 
Dank je wel Esther voor je advies, gastvrijheid en professionaliteit! I'll be back ;) 
XX Sophie 

 

Voor meer info: www.makeoverstudio.be 
Foto's: by Esther!

Meer posts

0 reacties

Schrijf een reactie

Alle blogreacties worden gecontroleerd voordat ze worden gepubliceerd