Why I Love Abstract

Gepost op 12 januari 2019

Why I Love Abstract
Met veel trots kan ik vandaag al terugkijken op bijna 9 maanden Pixienails in Gent!
De werken in het nieuwe pand hebben bloed, zweet en tranen gekost. Maar dankzij de enthousiaste reacties van mijn lieve klanten ben ik dat ondertussen allemaal vergeten.
 
Sinds april is Pixienails niet alleen uitgebreid qua ruimte maar ook qua aanbod! Naast behandelingen kunnen ook professionele klanten bij mij terecht voor de fantastische producten van Abstract. 
 
De keuze voor deze producten is niet over 1 nacht ijs gegaan. Vooraleer ik met een merk in zee wou gaan, moest ik er zeker van zijn dat ik hier volledig achter kon staan. Ik ben geen geboren verkoper, maar als ik ergens in geloof dat zal ik dat ook luid en duidelijk verkondigen.
 
Waarom dan precies Abstract? 
 
Sofie Devlieger van Asap Nails is het creatieve brein achter deze lijn producten. Een perfectionist pur sang, waardoor je al kan raden dat ze niks ‘zomaar’ naar buiten brengt.
 
Zelf ben ik in eerste instantie verliefd geworden op de Brush ‘n color kleurtjes. (tot op vandaag nog steeds mijn favoriete abstract product!). Deze color gel in een flesje kan je op een gewone gel plaatsen of als gellak gebruiken. De dekking is fantastisch en ze zijn zeer gebruiksvriendelijk.
 
 
Op de tweede plaats staat op dit moment de rubber base. Lifesaver als het over hechting gaat! Heb je soms last van lucht onder de bouwgel? Gebruik deze base ipv bonder en je zal onmiddellijk het verschil merken!
 
 
Nog een product waar ik helemaal verliefd op ben, zijn is de Brush 'n Build. Dit is bouwgel in een flesje (valt het op dat ik een fan ben van flesjes? :)). Dit gebruik ik op korte nagels die wat meer stevigheid kunnen gebruiken. Aanbrengen en klaar! Vijlwerk is hier zo goed als overbodig! 
 
 
Dit is nog maar een kleine greep uit het enorm uitgebreide assortiment. You need it, we have it! 
 
Niet of net wel overtuigd? Je kan alle dagen vrij langskomen in de winkel. Heb je graag wat meer uitleg, dan help ik je graag verder op afspraak. 
 
Tot binnenkort?
 
Lieve groetjes,
Sophie

Meer posts

0 reacties

Schrijf een reactie

Alle blogreacties worden gecontroleerd voordat ze worden gepubliceerd