Pixienails

Onze diensten

MANICURE

Bij een manicure reinigen we de huid aan de nagelriemen door middel van een elektrische frees. Overtollige en loszittende velletjes worden verwijderd met een vellentang. Verder worden de nagels in vorm gevijld en verzorgd met een voedende olie. De handen worden behandeld met een zachte handcrème. 

Verschil manicure en spa behandeling.

Vanaf
🕓 € 30,-  (30 min)

rubber base

Rubber base is een nieuwe generatie flexibele gel, dat gebruikt wordt om de natuurlijke korte nagels te verstevigen. (Een betere en sterkere versie van het vroegere gellak systeem).

Dankzij de flexibele formule van deze gel, kan de natuurlijke nagel moeiteloos mee bewegen bij aanrakingen of stoten, zonder dat er barsten of breuken plaatsvinden. De gel zorgt voor een verzadiging van de nagelplaat, zodat deze steeds sterker wordt. Dus hoe meer behandelingen u laat uitvoeren, hoe sterker de natuurlijke nagel zal worden. 
 
**verlengingen zijn met Rubber base niet mogelijk.

Hoe komt het dat de nagels van je vriendin, buurvrouw of zus sterker zijn dan die van jou? Dit kan vele oorzaken hebben zoals de juiste voeding, andere genen, vochtbalans in het lichaam enz. Een natuurlijke c-curve kan hier ook een reden van zijn. Denk bijvoorbeeld aan een blad papier. Probeer je dit recht te zetten op een tafel dan zal het blad gewoon terug omvallen. Wanneer je het papier een beetje buigt en er een soort van tunnel mee vormt, dan zal het blad blijven staan, zelfs wanneer je er mee op tafel slaat. Dit is wat er bij nagels ook gebeurd. Een platte nagel zal breken of splijten bij stoten, een nagel met een c-curve (tunneltje) is veel sterker en zal de stoten opvangen.

Bij langdurig gebruik zal de rubber base helpen om zelfs bij platte nagelplaten een c-curve te vormen. Hierdoor krijg je smallere en stevigere nagels.

Naturel: Wij hebben verschillende tinten naturel zodat dit kan aangepast worden aan elk huidtype.

Kleur: Maak een keuze uit ons ruim assortiment aan kleuren.

French: De ondertoon wordt aangepast aan de tint van de huid.

Nail-art: Kan bij elke behandeling naar keuze.

Vanaf
🕓
 45,-  (60 min)

rubber base.

Pedicure.

Pedicure

Een esthetische pedicure houdt in dat we de voetjes gaan verzorgen. De nagels worden geknipt en verzorgd, eelt wordt verwijderd en de behandeling wordt afgewerkt met verzorgende producten, aangepast aan de klant. 

Indien gewenst kan je deze behandeling combineren met rubber base op de teentjes. Zo heb je gedurende 6 weken mooi gelakte nagels. 

  • Standaard pedicure: knippen van de nagels en proper maken van de nagelriemen. Eelt verwijderen en afwerken met verzorgende producten aangepast aan de klant. 
  • Rubber base op teentjes: Knippen van de nagels en verzorgen van de nagelriemen. Afwerken met een rubber base (kleur) naar keuze. Het resultaat blijft gedurende 6 weken. 
  • Combi pedicure en rubber base: Knippen van de nagels en verzorgen van de nagelriemen. Verwijderen van eelt en aanbrengen van verzorgende producten aangepast aan de klant. Afwerken met rubber base (kleur) naar keuze. 

Vanaf
🕓
€ 30,-  (30 min)

kunstnagels

Kunstnagels worden opgebouwd met een gel of acrygel, zonder of met verlengingen. Na de opbouw worden de nagels steeds nagevijld en hiermee in model gebracht vooraleer we een kleur aanbrengen. 

Verlenging van de natuurlijke nagel gebeurd in ons salon door middel vansjablonen. Wij kiezen er bewust voor geen gebruik te maken van tips omdat elke nagel anders is en wij hiermee op maat van elke klant kunnen werken. Deze behandeling vraagt dan ook meer tijd dan de klassieke verlengingen met tips.
 
We verzorgen de handen met een voedende handcrème en nagelriemolie. Elke behandeling bestaat uit een grondige combi-manicure en plaatsen van kunstproduct.

Nieuwe set zonderverlenging: Hierbij wordt het kunstproduct op de reeds aanwezige lengte geplaatst. Er was nog geen gel of dergelijke aanwezig op de nagels. 

Nieuwe set met verlenging: We verlengen de nagels op maat van de klant. Deze behandeling vraagt enig geduld aangezien wij hier heel precies tewerk gaan. Een goede basis zorgt namelijk voor een langdurige houdbaarheid.
 
'Bijwerking' andere styliste: Omdat er heel veel verschillende technieken en producten bestaan in deze branche halen wij alle product af en corrigeren we de nagels waar nodig. Ook voor deze behandeling voorzien wij meer tijd dan bij een bijwerking op eigen werk. 
Naturel: De nagels worden opgebouwd met een gekleurde gel (naturel tinten). Hierbij wordt dus na het vijlen geen kleur meer geplaatst. 
 
Kleur: Maak een keuze uit een ruim assortiment aan kleuren.
 
French: Het mooiste resultaat is de reverse french. Dit wil zeggen dat het nagelbed eerst wordt opgebouwd en eventueel optisch groter gemaakt vooraleer we de witte boord tekenen. Deze behandeling neemt extra tijd in beslag en moet op voorhand geboekt worden.
 
Nail art: Kan bij elke behandeling naar keuze.
 
Verwijderen van kunstnagels: Wij verwijderen alle resten van gel of ander kunstproduct. Nadien worden de natuurlijke nagels gevijld en verzorgd met olie.

Vanaf
🕓 € 65-  (75min)

kunstnagel

Kunstnagels.

NAGELBIJTERS

Heb jij super korte nagels door bijten of trekken aan de nagels? Wil je er graag vanaf? Dan is dit traject misschien wel iets voor jou. Je leest het goed: voor jou starten we een traject van een aantal maanden. Uit ervaring weet ik dat 1 bezoek aan het salon waarbij een verlenging wordt geplaatst nooit voldoende is om van deze 'verslaving' af te raken. We bekijken samen wat de mogelijkheden zijn bij de eerste afspraak om tot een mooi resultaat te komen. Na 1 behandeling zie je al onmiddellijk een verschil (zoals op de foto hiernaast). 
Dit traject is beschikbaar voor mannen en vrouwen.

Afspraak 1:
Analyse van de nagels + bespreken van het traject. Grondige manicure en plaatsen van kunstproduct (afhankelijk van de staat van de nagels en het nagelbed). In deze fase kan enkel voor een naturelle look gekozen worden. 

Afspraak 2:
Na 2 weken
kom je opnieuw langs voor je tweede afspraak. Alle product wordt verwijderd, gevolgd door een grondige manicure en opnieuw plaatsen van product. We bespreken samen je bevindingen tot nu toe. Opnieuw kan hier enkel naturel gekozen worden.

Afspraak 3: 
Na max 3 weken 
kom je voor de derde afspraak. Je nagels zijn nu gedeeltelijk hersteld net zoals de  nagelriemen/velletjes/wondjes. We verwijderen alle product en bespreken de evolutie. Opnieuw wordt een grondige manicure uitgevoerd gevolgd door plaatsen van nieuw kunstproduct. In deze fase kunnen we eventueel een kleur, french of babyboom plaatsen. 

Thuis behandel je de nagels met olie en handcrème, die je wordt meegegeven bij de eerste afspraak. 

Voor het volledige traject betaal je 195 euro* bij je eerste afspraak. Dit is inclusief kleine verlengingen bij Afspraak 1 en een flesje nagelriemolie (3,75ml) en handcrème (75ml) om de huid en nagels thuis te helpen herstellen. 

*Kies je voor french bij Afspraak 3 dan wordt een supplement aangerekend van 10 euro.