Een wimperserum, werkt dat écht?

Ja hoor, het werkt écht!
Zelf verkoop ik de serums nu al enkele jaren aan mijn salonklanten en 95% van de klanten ziet resultaat na een paar weken. Maar hoe werkt dat nu en vooral, is het schadelijk voor je wimpers?

Elk wimperhaartje heeft een groeicyclus van zes tot acht weken waarbij drie verschillende fases worden doorlopen. In de eerste fase groeit de wimper van aan het begin uit tot een babyhaartje. Tijdens de tweede fase, meteen ook de langste fase van de drie, groeit de wimper door en wordt het haartje dikker en langer. In de derde fase valt de wimper uit en start een nieuwe cyclus.

Een wimperserum zal de groeifase verlengen en het uitvallen van de wimper vertragen. Omdat er voedende ingrediënten in een serum zitten, wordt jouw wimperhaartje sterker, langer en dikker en zal het dus minder snel uitvallen.

Hoe gebruik je een wimperserum?

Start met het reinigen van de huid en verwijder alle eventuele make-up resten. Daarna breng je het serum aan net zoals een eyeliner, tegen de wimperlijn waar jouw wimpers starten.

Hoe vaak gebruik je een wimperserum?

Gebruik een serum 3 maanden lang dagelijks voor een optimaal resultaat. Om het effect te behouden, volstaat het om nadien 1 a 2 keer per week te onderhouden.

Hey hey! Leuk dat jij een afspraak wil maken bij Pixie Nails. Momenteel gaan wij door een drukke periode waardoor er in de agenda helaas geen ruimte is voor nieuwe klanten. Eventuele vrije plaatsen worden steeds bekend gemaakt via onze instagram stories. Een tip om niks te missen? Ga naar de ‘alarmbel 🔔’ rechts bovenaan op de instagram pagina van Pixie Nails en vink ‘verhalen’ aan.
Dank je wel voor jouw interesse in onze diensten en misschien tot binnenkort!
Veel liefs,
Sophie