Master the imperfection

BIAP Basics

Biab, rubber base, natural nails. Je hebt er hoogstwaarschijnlijk al veel over gehoord en wil deze techniek graag onder de knie krijgen. Ik kan je nu al zeggen dat je daarbij de juiste keuze maakt. Deze nagels zijn toegankelijk voor een groot publiek en kunnen in een knip zorgen voor een vol klantenbestand.

Ik leer jou al mijn technieken die ik dagelijks toepas in het salon. Verwijderen van oud product, de juiste manicure, aanbrengen van een naturelle builder en strak lakken tot tegen de nagelriemen.

Na deze cursus kan jij opstarten als zelfstandig nagelstyliste gespecialiseerd in deze techniek! 

Jouw investering

Biap Basics

mini
850 *excl BTW
  • Handboek met leuke goodiebox
  • 6 maanden toegang online leerplatform
  • 3 daagse opleiding

BIAP Basics

ALL-In
1145 *excl BTW
  • Handboek met leuke goodiebox
  • 1 jaar toegang online leerplatform
  • 3 daagse opleiding
  • Startpakket
Populair

BIAP Basics

premium
950 *excl BTW
  • Handboek met leuke goodiebox
  • 1 jaar toegang online leerplatform
  • 3 daagse opleiding

Structuur van de cursus

Handboek

Persoonlijke begeleiding

Online leerplatform

Hoe gaan we te werk? 

STAP 1:

3 weken voor de start van de cursus ontvang jij toegang tot de Anatomie, Pathologie en theorie van de praktijkWaarom geef ik jou ‘maar 3 weken’ de tijd? Er zal veel info op jou afkomen en dat alleen verwerken vraagt tijd. Na 3 weken zal de info nog vers in jouw hoofd zitten maar we knopen samen alle eindjes aan elkaar in de les. 

 

STAP 2:

We trainen 3 dagen lang samen in een kleine groep van max. 4 cursisten. De opleiding gaat door in St-Amandsberg van 9-16u (het einduur kan variëren naargelang de ervaring van de cursist) 
Alle belangrijkste stappen uit de basismodules worden overlopen zodat jij thuis vol zelfvertrouwen aan de slag kan met een stevige fundering! 

STAP 3: 

Je gaat thuis zelf verder aan de slag met de video’s op het online leerplatform. Alle praktijk die we samen hebben gezien + 4 bonusvideo’s worden vanaf nu voor jouw beschikbaar en dat 6 maanden lang. 
Na afloop van deze periode, ontvang jij een theoretisch examen. Ben je geslaagd? Dan kan je ook het praktijk examen doorsturen (dit wordt uitgebreid besproken in de les). Na beoordeling van zowel de theorie als de praktijk ontvang je een certificaat. 

Resultaten van cursisten

Veelgestelde vragen

De cursus is specifiek gericht op cursisten die de eerste stappen zetten als nagelstyliste. Indien je het gevoel hebt dat je bepaalde kennis hebt gemist tijdens jouw (basis) opleiding dan kan ook jij zeker aansluiten! Hou er wel rekening mee dat er mede-cursisten zijn die misschien wat meer aandacht en geduld vragen dan jij.

Deze cursus is specifiek gericht op cursisten zonder enige ervaring met het plaatsen van kunstnagels. Je bent dus zeker welkom!

Je kan kiezen om de opleiding in 1, 2 of 3 keer te betalen. 

Dat kan zeker. Het startpakket is zorgvuldig uitgekozen en bestaat enkel uit producten die ik zelf ook gebruik in het salon. Het pakket wordt enkel in een geheel aangeboden vóór de start van de cursus, dit om kosten van verzending te drukken. Indien je na de lessen graag het materiaal aankoopt dan doe je dit rechtstreeks bij de leverancier (er is een kortingscode voorzien voor elke student 😉 )

Nee zeker niet. Het is wel aan te raden indien je graag thuis verder wil oefenen met de aangeleerde technieken. Uit ervaring zien we dat cursisten na de cursus toch nog graag het startpakket aankopen. Dit is echter niet mogelijk. Bij afronding van de lessen krijg je een overzicht van de gebruikte materialen die je kan aankopen bij de leverancier. 

Dat kan zeker. Na afloop van de eerste 6 maanden kan je toegang aankopen voor 150 euro excl BTW. 

Na het volgen van de cursus kan jij

Hey hey! Leuk dat jij een afspraak wil maken bij Pixie Nails. Momenteel gaan wij door een drukke periode waardoor er in de agenda helaas geen ruimte is voor nieuwe klanten. Eventuele vrije plaatsen worden steeds bekend gemaakt via onze instagram stories. Een tip om niks te missen? Ga naar de ‘alarmbel 🔔’ rechts bovenaan op de instagram pagina van Pixie Nails en vink ‘verhalen’ aan.
Dank je wel voor jouw interesse in onze diensten en misschien tot binnenkort!
Veel liefs,
Sophie