Kunstnagels

Kunstnagels worden opgebouwd met een gel of acrygel, zonder of met verlengingen. Na de opbouw worden de nagels steeds nagevijld en hiermee in model gebracht vooraleer we een kleur aanbrengen. 

 

Verlenging van de natuurlijke nagel gebeurd in ons salon door middel vansjablonen. Wij kiezen er bewust voor geen gebruik te maken van tips omdat elke nagel anders is en wij hiermee op maat van elke klant kunnen werken. Deze behandeling vraagt dan ook meer tijd dan de klassieke verlengingen met tips. 

 

Mogelijkheden

Nieuwe set zonderverlenging: Hierbij wordt het kunstproduct op de reeds aanwezige lengte geplaatst. Er was nog geen gel of dergelijke aanwezig op de nagels. 

 

Nieuwe set met verlenging: We verlengen de nagels op maat van de klant. Deze behandeling vraagt enig geduld aangezien wij hier heel precies tewerk gaan. Een goede basis zorgt namelijk voor een langdurige houdbaarheid. 
 
     
 
'Bijwerking' andere styliste: Omdat er heel veel verschillende technieken en producten bestaan in deze branche halen wij alle product af en corrigeren we de nagels waar nodig. Ook voor deze behandeling voorzien wij meer tijd dan bij een bijwerking op eigen werk. 
 
 
  
 
Naturel: De nagels worden opgebouwd met een gekleurde gel. Hierbij wordt dus na het vijlen geen kleur meer geplaatst. 
 
Kleur: Maak een keuze uit ons ruim assortiment aan kleuren! 
 
French: Het mooiste resultaat is de reverse french. Dit wil zeggen dat het nagelbed eerst wordt opgebouwd en eventueel optisch groter gemaakt vooraleer we de witte boord tekenen. Deze behandeling neemt extra tijd in beslag en moet op voorhand geboekt worden. 
 
  
Nail art: Kan bij elke behandeling naar keuze. 
 
Verwijderen van kunstnagels: Wij verwijderen alle resten van gel of ander kunstproduct. Nadien worden de natuurlijke nagels gevijld en verzorgd met olie.
 
We verzorgen de handen met een voedende handcrème. 
Indien gewenst kan ook een volledige manicure worden uitgevoerd (meerprijs)