Rubber base

Rubberbase is een nieuwe generatie flexibele gel, dat gebruikt wordt om de natuurlijke korte nagels te verstevigen. (Een betere en sterkere versie van het vroegere gellak systeem).

 

Dankzij de flexibele formule van deze gel, kan de natuurlijke nagel moeiteloos mee bewegen bij aanrakingen of stoten, zonder dat er barsten of breuken plaatsvinden. De gel zorgt voor een verzadiging van de nagelplaat, zodat deze steeds sterker wordt. Dus hoe meer behandelingen u laat uitvoeren, hoe sterker de natuurlijke nagel zal worden. 
 
 

 C-curve  

Hoe komt het dat de nagels van je vriendin, buurvrouw of zus sterker zijn dan die van jou? Dit kan vele oorzaken hebben zoals de juiste voeding, andere genen, vochtbalans in het lichaam enz. Een natuurlijke c-curve kan hier ook een reden van zijn. Denk bijvoorbeeld aan een blad papier. Probeer je dit recht te zetten op een tafel dan zal het blad gewoon terug omvallen. Wanneer je het papier een beetje buigt en er een soort van tunnel mee vormt, dan zal het blad blijven staan, zelfs wanneer je er mee op tafel slaat. Dit is wat er bij nagels ook gebeurd. Een platte nagel zal breken of splijten bij stoten, een nagel met een c-curve (tunneltje) is veel sterker en zal de stoten opvangen. 
 

(Bron: http://pronailtraining.blogspot.com, deze foto is niet van Pixienails. Enkel ter illustratie) 
 
Bij langdurig gebruik zal de rubber base helpen om zelfs bij platte nagelplaten een c-curve te vormen. Hierdoor krijg je smallere en stevigere nagels. 
 
(Let wel: van zodra de behandeling wordt stopgezet, zullen de nagels in hun oorspronkelijke staat terug groeien) 
 
 
De enige beperking met rubberbase is dat er geen verlengingen kunnen gedaan worden, enkel als er bijvoorbeeld 1 nageltje wat korter is dan de rest. Ook de maximale lengte dat je er mee kunt opsparen, is een paar millimeter voorbij je vingertop. Langere nagels hebben een opbouw van een niet flexibele product nodig (gelnagels).
 

Mogelijkheden: 

Naturel: Wij hebben verschillende tinten naturel zodat dit kan aangepast worden aan elk huidtype 
      
Kleur: Maak een keuze uit ons ruim assortiment aan kleuren
French: De ondertoon wordt aangepast aan de tint van de huid. 
Nail-art: Kan bij elke behandeling naar keuze